Butlers Gate

Located within the Berkshire Greenbelt, the original toll house has been previously extended with low quality ad hoc additions. The proposal includes a light, modern open plan living space, additional bedroom accommodation and guest accommodation. The intervention will also create a better connection between the first and ground floor; enhancing and making better use of the existing house.

The high quality design is modern, while carefully selected external materials allow an appreciation of the original house, which enhances the setting of the house within the landscape. Internally the living space is light and functional providing a modern family living space.

Client / 

Private

 

Role / 

Full Architectural Services

 

Year / 

2017 - Ongoing

1/6

© 2018 SwoFo Architects LTD  Company Number 10241323

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon