School - Children's Pavilion

The practice is worked with a local school to develop a master plan to improve the use of the playgrounds and landscaping around the school buildings. The project is aiming to re-imagine the underused spaces to provide environments which promote diverse and creative education and play, while enhancing the setting of the school environment.

 

The concept design for this Children’s Pavilion provides a place for play and education. The use of very simple materials and construction methods not only allow the pavilions to be constructed by low skilled labour, but also allows adaptability to different configurations. These variations can respond to the needs of a particular site, providing shelter or shade, but can also create areas within the structure for different functions and use.

Client / 

Private

 

Role / 

Concept Design

 

Year / 

2018

1/3

© 2018 SwoFo Architects LTD  Company Number 10241323

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon