Green Lane

The existing house is a large 1930’s detached house set within a conservation area of Buxton. The owners had already converted a large reception room on the ground floor to accommodate their son’s needs, but he currently cannot access the kitchen / dining room.

 

The proposed single storey extension will provide a kitchen and dining space to the rear of the house. Along with the internal alterations, the extension will create a home to suit the needs of the family and be more inclusive for their son.

 

The internal layout of the extension is split into three parts, kitchen, navigation and dining. The elevational form reflects these functions and assists in breaking up the massing of the elevation and reflects the asymmetry of the existing house.

Client / 

Private

 

Role / 

Full Architectural Services

 

Year / 

2018 - Ongoing

1/4

© 2018 SwoFo Architects LTD  Company Number 10241323

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon